Milieu

Share

Een waterontharder is niet slecht voor het milieu, waarom niet ? aangezien een waterontharder het kalk uit het water haalt zorgt dit ervoor dat er onder andere geen kalkopbouw in uw apparaten vormt zoals quooker, wasmachine, waterkoker, kranen enz. waardoor uw energiekosten lager worden dus minder CO2 uitstoot! en de bijkomstigheid zorgt er ook voor dat er minder onderhoudskosten zijn aan de elektrische apparatuur. Ook uw kleding gaat langer mee, deze behoud de kleurechtheid, blijft zachter en slijt minder snel. 

Ook bespaart een waterontharder 50% op schoonmaakmiddelen die soms ook nog eens bijtend en gevaarlijk zijn (chemisch), u hebt de helft nodig voor hetzelfde effect, dus wederom minder CO2 uitstoot! en tevens ook nog eens flink gunstiger voor uw portemonnee. 

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *