Gezondheid

Share

Hard water kan de gezondheid van uw huid en haar negatief beïnvloeden. Uw huid en haar hebben vocht en talg nodig om er mooi uit te zien. Een frisse huid en glanzend haar zijn uiterlijke tekenen van gezondheid. Hoe tast kalk uw gezondheid nu aan?

Tijdens het douchen of baden blijft er een onzichtbare laag kalk achter op uw huid of hoofdhuid. De kalkdeeltjes kruipen in de poriën en blijven daar zitten. Zo verstoppen de poriën en de huid wordt niet meer gehydrateerd. De natuurlijke talglaag is verstoord. Het gevolg is dat de huid uitdroogt. Het haar verliest zijn glans en wordt dof en futloos. Als shampoos of conditioners niet lijken te helpen, is een waterontharder misschien de oplossing die u zoekt.

De aanschaf van een waterontharder brengt vele voordelen met zich mee. Zo hebben we bijvoorbeeld vele klanten die huidproblemen hadden zoals winterhanden, eczeem, jeuk en psoriasis. Al deze mensen hebben binnen enkele weken na de aankoop van een door ons geinstalleerde waterontharder verbeteringen gemerkt. Sommige klanten zijn helemaal van de klachten af, anderen hadden een aanzienlijke verlichting van de klachten. Kalk belemmert de natuurlijke bescherming van de huid, de kalkdeeltjes gaan in de poriën zitten, de huidvetten kunnen hun werk niet doen. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalk uit het water verdwijnt, en helpt zo de natuurlijke bescherming van de huid zijn werk te doen. Dit is slechts één voorbeeld van de vele voordelen van een waterontharder. 

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *