Gezuiverd kraanwater !

Share

Water voor Topkoks: De Geheimen Achter Perfectie

Betreed de keuken van een wereldberoemd restaurant en je zult ongetwijfeld de naam Pentair Everpure tegenkomen. Als pioniers in waterfiltratie vertrouwen professionele koks op onze systemen voor hun culinaire meesterwerken.

Waarom kiezen ze voor ons? Omdat we erin slagen onzuiverheden te verwijderen die het water een onaangename smaak geven, zonder de essentiële spoormineralen te elimineren die het zijn verfrissende karakter geven. Onze ‘Everpure by Pentair’-systemen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en verwijderen alle ongewenste elementen uit uw kraanwater:

  • Deeltjes die onaangename smaken of geuren veroorzaken
  • Chemische stoffen die de gezondheid kunnen aantasten en water een onprettige smaak en geur geven
  • Kalkaanslag die kostbare apparaten beschadigt die water verbruiken

Het water gefilterd door Everpure by Pentair is niet alleen veilig om te drinken, maar het verbetert ook de smaak van uw drankjes en gerechten. Van heerlijke maaltijden tot kristalhelder ijs – met een Pentair Everpure-systeem geniet u thuis van gastronomische kwaliteit.

Wat zit er in uw water?

Onaangename aspecten van water kunnen variëren van troebelheid en hardheid tot vreemde smaken en geuren, zoals chloor. Daarnaast kunnen deeltjes in het water, zoals cysten, bacteriën en zware metalen, de gezondheid schaden.

Feiten over flessenwater

Het gemiddelde gezin besteedt 15 tot 20 keer meer aan flessenwater dan aan gefilterd kraanwater. Bovendien vereist de productie van plastic flessen jaarlijks ongeveer 180 miljoen liter aardolie, wat resulteert in enorme hoeveelheden plastic afval dat onze oceanen en landen vervuilt. Dit, samen met het langzame afbraakproces van plastic (ongeveer 500 jaar), maakt de overstap naar gefilterd kraanwater niet alleen voordeliger, maar ook milieuvriendelijker voor de lange termijn.

Maak vandaag nog de overstap naar Everpure by Pentair en ontdek het verschil dat premium waterfiltratie kan maken voor uw huis en uw gezondheid.

Deel