Ontdek de Excellent +, de ultieme waterontharder van deze tijd,
met de meest geavanceerde technologie die alleen bij ons verkrijgbaar is!

Met slijtagebestendige keramische onderdelen is onderhoud verleden tijd. De verbeterde printplaat en krachtige motor zorgen voor maximale prestaties. Dankzij de hoogwaardige componenten geniet u van een betrouwbaar systeem dat jarenlang meegaat. Standaard geniet u van een garantie van 15 jaar op de vaste onderdelen, en 5 jaar op de bewegende delen. Deze kunt u volledig uitbreiden naar maar liefst 15 jaar, in combinatie met een onderhoudscontract!

De innovatieve spoeltechniek met een droge zoutbak bespaart tot wel 50% zout per jaar, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu spaart. De vakantiefunctie zorgt ervoor dat de waterontharder tijdens uw afwezigheid niet onnodig spoelt, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw ontspanning.

Bovendien waarschuwt het servicealarm u wanneer het tijd is voor de jaarlijkse reiniging, waardoor onderhoud een fluitje van een cent wordt. Met de Excellent + waterontharder geniet u van puur comfort, zonder zorgen over kalkaanslag of onderhoud. Ervaar het verschil vandaag nog!

Separaat Excellent+ Series

↓ ↓ ↓


Compact Mini Excellent+

↓ ↓ ↓


Compact Excellent+

↓ ↓ ↓

Deel