Over ons


5000+ tevreden klanten


Welkom bij 038waterontharder.nl! Wij zijn een gepassioneerd team dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor waterontharding. Onze missie is om huishoudens en bedrijven te voorzien van betrouwbaar advies en kwaliteitsproducten die de kwaliteit van water verbeteren en zorgen voor een soepelere werking van huishoudelijke apparaten.

Met jarenlange ervaring streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Van deskundig advies bij het kiezen van de juiste waterontharder tot professionele installatie en nazorg, wij staan altijd klaar om te helpen.

Ons team gelooft in transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We streven ernaar om de wateronthardingservaring zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken, zodat onze klanten kunnen genieten van de voordelen van zacht water in hun dagelijks leven.

Dankzij onze toewijding aan excellentie en passie voor waterontharding, streven we ernaar om uw partner te zijn in het verkrijgen van hoogwaardig water voor een betere levensstijl.

De statistieken


0+

Jaren ervaring

Sinds 2001 ervaringen met het plaatsen van ontkalkingssystemen


0K+

Huishoudens gebruiken onze producten

Door heel Nederland zijn de waterontharders van ons geplaatst. van kleine woningen tot grote bedrijven hebben onze ontharders in gebruik.


0%

Tevredenheid

Wij streven naar de juiste tevredenheid van onze klanten en proberen altijd net even dat extra te doen.