wat opviel was dat de site helder en open was.

Na lang overwegen om een ontharder aan te schaffen kwam ik op de site van Hans(038waterontharder.nl) terecht. wat opviel was dat de site helder en open was. bij veel andere aanbieders staan geen prijzen vermeld, en bij navraag willen deze altijd eerst langskomen voor advies.
ik heb Hans op een maandag gebeld en de woensdag erna is hij al langs gekomen om te kijken wat de besten opstelling bij ons zou zijn.
uiteindelijk gekozen voor een compact unit onder de trap in de kast.
omdat Hans een aantal dagen later bij ons in de buurt was kon hij de unit dan ook gelijk een paar dagen later installeren.
het installeren verliep keurig en vlot. alles netjes aangesloten, gevuld, getest en uitgelegd. en na twee uurtjes was de unit klaar voor gebruik.
de belangrijkste reden voor de aanschaf was mijn gevoelige huid.
al jaren heb ik last van een zeer droge en schrale huis die na het douchen vaak branderig aanvoelt. al na de eerste keer douchen merkte ik duidelijk verschil. mijn huid voelt veel zachter aan en is veel rustiger, het branderige gevoel is veel minder tot nagenoeg weg. nu na een week gebruik ben ik nog steeds zeer gelukkig met de aanschaf van de unit en zien we op steeds meer plekken het voordeel van ontkalkt water.
we hopen nog lang zorgeloos gebruik te kunnen maken van de waterontharder, en mocht er eens iets zijn dan weet ik bijna zeker dat 1 telefoontje naar Hans voldoende is om het probleem snel verholpen te krijgen.
het blijkt dus dat er nog steeds bedrijven te vinden zijn die een top product en service leveren tegen een normale prijs en zonder allerlei verplichte onderhouds contracten.

van ons een dikke 10 voor 038waterontharder en vooral voor Hans.