Wederom hebben we bij Hans een waterontharder laten plaatsen.

dit is reeds onze derde waterontharder die we in korte tijd hebben laten installeren door het kundige en vriendelijke team van 038 Waterontharder .
we hadden er een in onze vorig woning die nu met veel plezier door de nieuwe eigenaren gebruikt wordt, we hebben er een in onze tijdelijke woning laten plaatsen, die nu naar de woning van onze zoon verplaatst is. en nu hebben we er weer een laten plaatsen in onze nieuwbouw woning.
zoals altijd een zeer plezierig contact met Hans gehad en een mooi nieuw apparaat kuerig geïnstalleerd.
omdat alle sanitair en keuken apparatuur nieuw is willen we dat ook graag netjes zonder kalk houden. aangezien ik een zeer gevoelige huid heb wil ik zeker niet meer zonder onthard water douchen want dat scheelt echt zoveel, mijn huid is een stuk rustiger en minder schraal als voor dat wij een ontharder hadden. vandaar dat we zelfs in onze tijdelijke woning een hebben laten installeren. en als je over een waterontharder nadenkt dan ik het team van 038 waterontharder zeker een aanrader. nog steeds alles naar volle tevredenheid en hopelijk hebben we nog vele jaren plezier van dit apparaat. Hans en Team bedankt en wie weet tot de volgende ontharder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *